U bent van harte welkom

U bent van harte welkom

Drive-in & Afhalen

Wij zijn er heel trots op dat wij een manier gevonden hebben om onze gasten nog steeds te kunnen blijven bedienen. Het is namelijk nog steeds mogelijk om te blijven genieten van onze pannenkoeken. Uiteraard wel in een ander concept dan u van ons gewend bent.


U kunt zowel met uw auto gebruik maken van onze Drive-in of met de fiets of lopend bij ons langskomen. Als u bij ons aankomt bestelt u de pannenkoeken en eventueel wat te drinken erbij via de website en wacht u rustig in de auto of op 1 van onze picknicktafels als u met de fiets of lopend bent.

Ondertussen worden de pannenkoeken vers voor u gebakken. Enkele minuten later komen wij dit bij u brengen waarna u dit kunt meenemen en hier heerlijk van kunt gaan genieten.

U kunt direct naar onze bestelsite door op deze link te klikken.

Menukaart

Speciaal voor dit concept hebben wij een geheel aangepast menu, helemaal gericht op het afhalen. Dit hebben we gedaan om dezelfde kwaliteit te kunnen bieden die u van ons gewend bent en de wachttijd kort te houden.

Hieronder ziet u ons menukaart zoals die nu is.

Menukaart.jpg

Openingstijden

Wij hebben momenteel andere openingstijden dan dat u misschien van ons gewend bent. Momenteel zijn wij iedere dag van 12:00 tot 19:00 geopend voor afhalen.

Onze locatie

Ons restaurant is gelegen in Overveen, pal aan de uitvalswegen naar Zandvoort, Bloemendaal en Haarlem.

Ons adres:
Zeeweg 3
2051 EB  Overveen