Corona beleid

Vanaf 1 juni zijn wij weer geopend voor bezoek, waarbij wij ons houden aan de richtlijnen van het RIVM en de KHN. Hieronder volgt een uitleg over de veranderingen voor ons restaurant en personeel, en kunt u informatie vinden over wat wij van u als gast verwachten.

 

Binnen in het restaurant geldt een maximum van 30 gasten. Reserveren is verplicht. Bij reservering dient u de samenstelling van uw groep aan te geven (i.e. 2 volwassenen uit één gezin, 2 volwassenen uit een tweede gezin, 1 kind onder 12)

U kunt online tot maximaal 4 personen reserveren. Voor meer dan 4 personen kunt u telefonisch contact opnemen.

 

Als het totaal aantal gasten in reserveringen over de 30 stijgt, komen nieuwe reserveringen op een wachtlijst. De wachtlijst wordt op de dag van de reservering doorgenomen en wij nemen op de desbetreffende dag contact op of wij al dan niet een plek vrij hebben.

 

Voor binnen geld tot slot een tijdsbestek van een uur. Op deze manier bestaat er een goede balans tussen de hoeveelheid reserveringen die wij per dag kunnen toelaten en de ervaring voor u als gast.

 

 

Op onze terrassen is reserveren niet verplicht.  

 

 

Voor zowel binnen als buiten geld dat wij bij aankomst een gezondheidscheck afnemen en vragen wij u om uw handen te desinfecteren. Dit maakt het voor ons personeel mogelijk om u op een persoonlijke én veilige manier te bedienen.

 

 

Daarnaast is ons personeel in zowel de bediening als de keuken geïnstrueerd om regelmatig de handen te wassen en oppervlaktes met grote regelmaat te desinfecteren.

 

 

Met al deze maatregelen in ons achterhoofd hopen wij dat wij u op een vertrouwde manier een prettig verblijf kunnen geven.

 

Hopelijk tot snel!

 

Team De Hemelse Pannenkoek