Wil jij graag een feestje vieren met je vriendjes en vriendinnetjes?

 

Kom dan naar De Hemelse Pannenkoek en laat ons jouw droomfeestje geven!

 

Zo kun je er voor kiezen om bij ons een pannenkoek te komen eten. Je mag de pannenkoek zelf versieren en daarna natuurlijk lekker opeten. Je krijgt limonade zoveel als je wilt en we sluiten af met een raketje of een perenijsje.

€ 9,50 p.p. ; minimaal 6 kinderen.

 

Het is ook mogelijk om dit arrangement uit te breiden met midgetgolf. Voor of na het eten van de pannenkoek kunnen de kinderen zich vermaken op onze schitterende baan met 18 holes.

€12,50 p.p.; minimaal 6 kinderen

 

Misschien wil je er wel een goochelaar bij, of een clown, of een poppenkastspeler? Dit is in overleg prima te regelen.

 

Als extra kinderfeest bieden wij ook een piratenfeest aan. Ga als piraat op zoek naar de kaart en vind de schat! Heb je de schat gevonden, dan is die van jullie!

 

 

Kinderfeestjes dienen minimaal een week van te voren gereserveerd te worden. Indien de kinderen gaan verkleden of er extra animatie gewenst is, dan geldt een minimale reserveringstijd van 21 dagen.

Er zijn regels t.a.v. het annuleren van uw kinderfeestje (bij te laat annuleren zullen de gemaakte kosten in rekening gebracht worden), vraag voor meer info bij de leidinggevende.

Minimaal 1 begeleidende ouder aanwezig gedurende het hele feestje

De kinderfeestjes zijn gericht op een groep van 6 tot 10 kinderen. Als u meer kinderen op het feestje wil, is overleg vooraf altijd mogelijk.

Kinderfeestjes worden gegeven op woensdagmiddag. In overleg zijn andere dagen eventueel mogelijk.

Voorkom teleurstellingen, reserveer op tijd! Om de kinderen voldoende aandacht te kunnen geven, willen we slechts één partijtje tegelijkertijd geven.

 

Voor vragen of meer informatie kunt u mailen naar info@dehemelsepannenkoek.nl of telefonisch contact opnemen via 023-8885886.

 

 

Ook midgetgolf is bij De Hemelse Pannenkoek mogelijk!!!

Maar liefst 18 schitterende holes zorgen voor plezier voor groot en klein. Een leuk idee voor een (kinder)feestje of voor zomaar een keer tussendoor. En natuurlijk in combinatie met onze heerlijke pannenkoeken!

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!